15 grups escolars es reincorporen a Terrassa mentre 25 segueixen en quarantena

La tendència es manté a la baixa per tercera setmana consecutiva, lluny del pic de 95 classes confinades

Els alumnes a partir de sis anys han de dur mascareta a classe.
Els alumnes a partir de sis anys han de dur mascareta a classe. | ACN
Redacció
24 de novembre del 2020
La tendència de la xifra de classes confinades en escoles de Terrassa es manté estable per sota la trentena. D'aquesta manera, actualment hi ha 25 grups aïllats en 18 escoles i instituts, dades similars a la primera setmana de curs, que va finalitzar amb 24 classes. Aleshores va començar una tendència a l'alça que la mitjana es trobava entre 50 i 100 classes, però que es va trencar a principis de novembre, dinàmica encara vigent.

A secundària hi ha 14 grups confinats: dos al Blanxart, l'Egara, al Mare de Déu del Carme i a l'IES Terrassa, i un al Cavall Bernat, a l'Edgar, a Martí, al Mont Perdut, al Sagrat Cor i a l'IES Santa Eulàlia.

A infantil i primària en són tan sols vuit: dos al Roser Capdevila i un al Joaquima de Vedruna, Josep Ventalló, La Nova Electra, Ponent, Santa Teresa de Jesús i Vedruna-Vall. També hi hauria una classe aïllada a les escoles bressol Vallparadís i Eina, així com a l'escola d'educació especial Crespinell.

Es reincorporen 15 grups

D'altra banda, en les últimes 24 hores s'han reincorporat 15 grups després de la quarantena. Són vuit d'infantil i primària (tres del Montserrat, dos de l'Abat Marcet, i un del Francesc Aldea, La Nova Electra i el Petit Estel-La Nova), cinc a secundària (dos a Can Jofresa i al Cavall Bernat, i un al Nicolau Copèrnic), i un a les escoles bressol La Casona i el Roc Blanc.