successos

La Policia Municipal de Terrassa denúncia dos veïns per tenir la música massa alta

En un dels casos, també van denunciar a una persona que es trobava en un dels domicilis i que va insultar als agents de l’autoritat

per La torre del Palau , 23 de novembre de 2020 a les 20:30 |
Com ja és habitual aquests dies, aquest cap de setmana la Polici Municipal de Terrassa ha aturat dues noves festes a domicilis de la ciutat. Una va ser dissabte i la segon diumenge. La primera actuació va ser la matinada de ssiabte quan la trucada d’un particular a les 0.28 h, va informar de sorolls en un domicili del carrer de Sentmenat, amb el carrer de Cardedeu.

Els agents van acudir al lloc i van localitzar la procedència de la música i van procedir a interposar una denúncia per pertorbar el descans dels veïns a la responsable de l’habitatge, i una altra a una persona que es trobava amb ella i que va insultar i menysprear als agents de l’autoritat.


La segona denúncia es va realitzar diumenge, a les 22.34 h, quan es van rebre diverses  trucades de veïns del carrer de Guipúscoa, amb el carrer de Logroño, queixant-se de música alta en un domicili. Dues unitats policials van identificar el responsable de l’habitatge responsable dels sorolls i van interposar una denúncia per no permetre el descans dels veïns.

 

Participació