La Policia Municipal de Terrassa denúncia dos veïns per tenir la música massa alta

En un dels casos, també van denunciar a una persona que es trobava en un dels domicilis i que va insultar als agents de l’autoritat

Redacció
23 de novembre del 2020
Com ja és habitual aquests dies, aquest cap de setmana la Polici Municipal de Terrassa ha aturat dues noves festes a domicilis de la ciutat. Una va ser dissabte i la segon diumenge. La primera actuació va ser la matinada de ssiabte quan la trucada d’un particular a les 0.28 h, va informar de sorolls en un domicili del carrer de Sentmenat, amb el carrer de Cardedeu.

Els agents van acudir al lloc i van localitzar la procedència de la música i van procedir a interposar una denúncia per pertorbar el descans dels veïns a la responsable de l’habitatge, i una altra a una persona que es trobava amb ella i que va insultar i menysprear als agents de l’autoritat.

La segona denúncia es va realitzar diumenge, a les 22.34 h, quan es van rebre diverses  trucades de veïns del carrer de Guipúscoa, amb el carrer de Logroño, queixant-se de música alta en un domicili. Dues unitats policials van identificar el responsable de l’habitatge responsable dels sorolls i van interposar una denúncia per no permetre el descans dels veïns.