successos

Una vuitantena de denúncies durant el cap de setmana a Terrassa per saltar-se restriccions de la Covid-19

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar 17 persones per no portar la mascareta i 29 per incomplir el confinament nocturn

per La torre del Palau , 23 de novembre de 2020 a les 17:37 |
Control d'entrada a Terrassa durant el cap de setmana. | PMT
La Policia Municipal ha interposat al llarg d'aquest cap de setmana un total de 83 denúncies per incomplir les mesures decretades per contenir la Covid-19. D'aquestes, 17 denúncies es van interposar per no dur la mascareta a la via pública, 25 per incomplir el confinament perimetral, vuit per consumir aliments i begudes a la via pública i dues a persones que bevien alcohol i causaven molèsties al carrer.

Aquest últim cas va passar al barri de Ca n'Anglada entre els carrers Sant Cosme i Jacint Elías. Va ser divendres a la nit dins l'horari de confinament nocturn, de manera que a banda de la denúncia per incomplir el toc de queda, els agents els van interposar també una denúncia per consumir begudes a la via pública.


Multes per no respectar el toc de queda 

Els agents locals també han posat 29 denúncies per incompliment del confinament nocturn. D'aquestes destaquen tres denúncies per al conductor d'un turisme i dos acompanyants que circulaven dissabte, a les 0.45 h, pel carrer de Cervantes, amb el passeig de les Lletres.


Els agents van aturar el vehicle i van procedir a la identificació de les tres persones, constatant que duien a sobre substàncies estupefaents, motiu pel qual se'ls va interposar la denúncia pertinent. Altres tres denúncies es van interposar al conductor d'un vehicle que circulava de forma erràtica a la plaça de Mossèn Pursals, a les 1.08 h, sense respectar l'horari de confinament nocturn. Quan els agents van aturar el vehicle, van veure que el conductor anava acompanyat de dues persones més i que presentava evidents signes d'estar sota els efectes de l'alcohol.

Un cop realitzat el test amb etilòmetre evidencial, el resultat va ser positiu, de 0,65 mg/l i 0,68 mg/l. Els agents van interposar al conductor una denúncia per un delicte contra la Seguretat del Trànsit, i tres més per no respectar el confinament nocturn.

 

Participació