El Malandain Ballet Biarritz torna al Centre Cultural Terrassa

Les entrades per l'espectacle tindran un 20% de descompte durant la setmana del Black Friday

Coreografia d'una de les obres del Malandain Ballet Biarritz
Coreografia d'una de les obres del Malandain Ballet Biarritz | Cedida
Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat el 24 de novembre a les 9:50h
El Centre Cultural Terrassa reobre les portes amb un espectacle de la companyia del prestigiós ballarí i coreògraf francès Thierry Malandain. El Malandain Ballet Biarritz interpretarà tres obres: Sirènes (amb coreografia de Martin Harriague), Pastoral i Nocturnes (ambdues amb coreografia de Malandain). Les entrades per les funcions tindran un 20% de descompte durant la setmana del Black Friday.

La proposta de Malandain és ja coneguda a Terrassa. El Centre Cultural ha pogut gaudir d'espectacles com Romeu i Julieta Une dernière chanson. La companyia de dansa del coreògraf francès té un gran prestigi i reconeixement mundial i les seves obres són valorades per la seva gran plasticitat i coreografies molt suggerents.

La funció de la companyia francesa serà la primera des que el Procicat va anunciar el tancament d'establiments culturals el passat octubre. Així doncs, el Centre Cultural espera poder reprendre amb normalitat la 37ª Temporada BBVA de Dansa i, a més, poder seguir oferint espectacles de música, teatre i circ.