Els Castellers de Terrassa organitzen una taula rodona per rememorar l'any 1980

La tertúlia tindrà lloc el dimecres dia 25 a les 18 h al Centre Cultural Terrassa i farà falta inscripció prèvia per assistir-hi

Pinya dels Castellers de Terrassa.
Pinya dels Castellers de Terrassa. | Cedida
Redacció
23 de novembre del 2020
El pròxim dimecres 25 de novembre a l'aula magna del Centre Cultural Terrassa tindrà lloc la taula rodona 1980: un gran any per a Terrassa, organitzada pels Castellers de Terrassa. L'esdeveniment, que vol remarcar la gran importància de l'any 1980 per la ciutat, havia de celebrar-se el passat 4 de novembre, però a causa de les noves mesures sanitàries es va haver d'ajornar.

La taula estarà formada pel director del Centre Cultural, Adrià Fornés, el regidor de cultura de l'Ajuntament de Terrassa l'any 1980, Jordi Labòria i el president del club hoquei Egara, Pere Marcet. A més, hi participaran el reconegut escriptor terrassenc Vicenç Villatoro i un membre de la colla castellera egarenca, Rafael Català. El moderador serà Oriol Carreras, de Canal Terrassa.

L'acte serà retransmès en línia pel canal d'Instagram dels castellers de Terrassa i gravat per Canal Terrassa, per qui vulgui reviure la cita. Per assistir-hi presencialment cal inscriure's prèviament aquí, ja que només hi ha aforament per 59 persones.