Terrassa Sense Murs reclama que la informació sobre el dret al padró sigui més accessible per tothom

L'associació egarenca demana a l'Ajuntament que posi a l'abast de la ciutadania la informació necessària per empadronar-se

Redacció
20 de novembre del 2020
L'associació egarenca Terrassa Sense Murs reclama a l'Ajuntament de Terrassa que s'expliquin obertament els processos d'empadronament a persones sense domicili fix i sense acreditació de l'accés a l'habitatge.

El passat 7 de maig l'Ajuntament es va comprometre a esmenar les deficiències que existien en el circuit d'empadronament. D'aquesta manera, es posava fi al creuament de declaracions i comunicats entre Terrassa sense Murs i la pròpia administració. El col·lectiu insistia que s'havia d'abordar el tema amb rapidesa i empadronar a totes aquelles persones que fins aleshores n'havien quedat al marge.

El col·lectiu terrassenc valora positivament els avenços i millores fetes fins ara, però considera "inacceptable" que no hi hagi la informació referent a l'empadronament de persones sense domicili fix o sense acreditació d'accés a l'habitatge a la pàgina web de l'Ajuntament. L'associació considera que s'està vulnerant un dret bàsic inclòs a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets de la Ciutat, signada per l'Ajuntament de Terrassa l'any 2000.