Terrassa se suma un any més al Dia de les Persones amb Discapacitat amb una cursa solidària virtual

A més, el 3 de desembre se celebrarà un acte institucional i s'il·luminarà la façana del consistori de color taronja

Redacció
23 de novembre del 2020
L'Ajuntament de Terrassa commemora un any més el Dia de les Persones amb Discapacitat, amb una programació d'actes oberts a tota la ciutadania i que enguany giren entorn del dret a l'esport. A partir del dijous 19 de novembre ja es pot participar a l'activitat principal, la Cursa Solidària Virtual per les Capacitats Diverses.

Es tracta d'incentivar a la ciutadania a sortir a fer quilòmetres a peu, rodant o en bici per fer visibles les persones amb discapacitat. La gent que vulgui participar i seguir l'evolució de la cursa ho pot fer en aquesta pàgina web.

D'altra banda, els terrassencs podran visitar una exposició virtual que recull les més de 50 propostes del primer Concurs de Disseny de la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que va tenir lloc el mes de maig. L'exposició es podrà visitar fins el 3 de desembre aquí. El guanyador del certamen és Víctor Paredes amb el disseny titulat El trencaclosques de la diversitat.

Finalment, el 3 de desembre tindrà lloc un acte institucional que s'emetrà per Youtube i que inclourà diversos parlaments i l'emissió del manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. El mateix dia s'il·luminarà la façana de l'Ajuntament de Terrassa de color taronja.