Medi Ambient

Terrassa s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb activitats telemàtiques

Es faran tallers online i altres activitats del 21 al 29 de novembre

per La torre del Palau, Terrassa | 20 de novembre de 2020 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Terrassa s'uneix a la iniciativa de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus -del 21 al 29 de novembre- amb una oferta de recursos online del Consorci de Residus del Vallès Occidental i s'afegeix al programa que han organizat l'Agència de Residus de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Pel que fa al Consorci de Residus del Vallès, s'han programat tres tallers online sobre el reaprofitament i reciclatge de cosmètics, paper i menjar els dies 23, 24 i 26 de novembre. Cal inscriure's prèviament. Per altra banda, la proposta de les altres administracions és la creació d'un portal interactiu que ensenyi la problemàtica dels residus i la importància de la prevenció.  A més, també s'estrenarà una webserie de nou capítols.


El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa, Carles Caballero, ha volgut deixar clar que "és fonamental que entre totes i tots prenguem consciència de la importància que té generar pocs residus, buscar una nova vida útil als productes i apostar per un consum més sostenible". En aquest sentit, el 30 d'octubre l'Ajuntament de Terrassa va aplicar un seguit de mesures de manera urgent per millorar la neteja i recollida de residus a la ciutat, accions que s'emmarquen dins el Pla de Prevenció i de Gestió de Residus Municipals de Terrassa 2018-2030.

 

Participació