gent gran

Castellbisbal truca a la gent gran del poble per conèixer «de primera mà» les seves necessitats

Es contacta amb totes aquelles persones que viuen soles

per La torre del Palau , Castellbisbal, 18 de novembre de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A principis d'aquesta setmana l'Ajuntament de Castellbisbal ha començat una ronda de trucades a la gent gran del poble per conèixer "de primera mà" les seves necessitats i inquietuds. Des d'aquest dimecres s'ha contactat amb totes les persones d'aquesta edat que viuen soles i al desembre es farà una enquesta entre tot aquest segment de la població.

La finalitat principal de la iniciativa és conèixer millor aquest col·lectiu i així poder adequar els serveis i activitats que se'ls hi ofereixen. Les trucades van a càrrec de personal de la Regidoria de Serveis a les Persones, concretament de les dinamitzadores de l'Espai la Plaça. 


En relació amb la gent que viu sola, és pretén saber com estan passant la pandèmia, si tenen necessitats específiques en el seu dia a dia, però també a mitjà termini.

Pel que fa a l'enquesta, es preveu trucar a una mostra aleatòria de persones grans, però s'intentarà que siguin representatives de tot el col·lectiu. L'objectiu serà conèixer els serveis públics municipals que utilitzen i els que voldrien tenir, així com demanar-los si l'oferta d'oci del municipi els satisfà.

 

Participació