GRÀFIC La xifra de classes confinades a Terrassa es manté per sota la mitjana tot i la tendència a l'alça

En les últimes hores s'han confinat quatre grups escolars i un s'ha reincorporat després de la quarantena

Redacció
19 de novembre del 2020
Terrassa té aquest dijous 31 classes confinades per casos de Covid-19. Una xifra a l'alça respecte a les 28 i 27 dels dos dies anteriors, però sense repunts. Segons Educació, hi ha més uns 950 alumnes i professors en quarantena. El nombre de centres educatius afectats puja lleugerament respecte als 20 de l'anterior recompte i se situa en 21.

La mitjana de grups escolars tancats ha minvat entre les 40 i s'ha arribat a enfilar fins al centenar, però les dues últimes setmanes s'ha mantingut per sota de l'habitual.

Actualment, a secundària hi hauria 13 grups confinats: són tres al Cavall Bernat, dos a Can Jofresa, Egara, Mare de Déu del Carme i un a la Blanxart, Nicolau Copèrnic, Sagrat Cor i a l'escola Edgar. També hi ha una classe confinada a l'escola d'educació especial L'Heura i a les escoles bressols La Casona, de titularitat municipal, i el Roc Blanc, centre privat.

A infantil i primària en són 15: tres a la Nova Electra i a la Montserrat, dos a l'Abat Marcet, i un a l'Agustí Bartra, Francesc Aldea, Josep Ventalló, Petit Estel-La Nova, Roser Capdevila, Santa Teresa de Jesús i Vedruna-Vall. A més, dins d'aquesta franja educativa, s'ha reincorporat en les últimes hores un grup de l'escola Enxaneta.