Ciència i Tecnologia

Terrassa s'adhereix a la 25ª edició de la Setmana de la Ciència amb diferents activitats

La ciutat acollirà un total de 15 propostes i la Covid-19 serà el tema central de l'edició d'enguany

per La torre del Palau , Terrassa, 18 de novembre de 2020 a les 16:00 |
Terrassa se suma un any més a la Setmana de la Ciència. Enguany se celebra la 25ª edició d'aquest esdeveniment divulgatiu amb una situació extraordinària, per tant el tema central és la Covid-19. L'Ajuntament de Terrassa, l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual (ESEIAAT), la Facultat d'Òptica i Optometria (FOOT), el museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i el Museu de Terrassa han organitzat un total de 15 activitats que es celebraran entre el 18 i el 28 de novembre.


La Setmana de la Ciència té com a principal objectiu fomentar l'interès a l'entorn de l'àmbit científic i del coneixement i poder mostrar els avenços científics i tecnològics d'una manera atractiva. Enguany es donarà molta importància a la Covid-19 degut a la situació excepcional que s'està vivint a causa de la pandèmia. A més, el certamen abordarà altres temes com ara el de la figura de la científica anglesa Rosalind Franklin, amb una jornada virtual de divulgació científica, el 28 de novembre.

A causa de la situació actual, enguany s'han combinat activitats presencials amb d'altres de telemàtiques, respectant en tot moment les mesures sanitàries corresponents. 

 

Participació