GRÀFIC 27 classes de 21 escoles de Terrassa es troben confinades per casos de Covid-19

Prop de 900 alumnes i professors egarencs es troben en quarantena, segons Educació

Redacció
17 de novembre del 2020
Continua la tendència positiva de la xifra d'aules confinades en centres educatius de Terrassa. A l'última actualització hi ha 27 classes aïllats per Covid-19 que representen a 21 escoles i instituts egarencs. Tal com es pot veure en el gràfic sota aquestes línies, les últimes dues setmanes el nombre ha anat a la baixa.
 

Evolució dels grups escolars confinats a Terrassa des de l'inici de curs. Foto: Ajuntament de Terrassa


Dels grups confinats actualment, 12 són de secundària: n'hi ha tres al Mare de Déu del Carme, dos a Can Jofresa i un al Blanxart, Can Roca, Cavall Bernat, Edgar, Martí, Sagrat Cor i IES Terrassa. A infantil i primària en són 15: tres a la Nova Electra i a la Montserrat, dos a l'Abat Marcet i un a l'Agustí Bartra, Antoni Ubach, Enxaneta, Francesc Aldea, Petit Estel-La Nova, Roser Capdevila i Santa Teresa de Jesús.

També hi ha una classe confinada a les escoles d'educació especial Fàtima i l'Heura i a les escoles bressol La Casona i al Roc Blanc. En total, el departament d'Educació xifra en 891 el nombre de professors i alumnes egarencs en quarantena.

Es reincorporen 27 grups

A la mateixa actualització hi consten fins a 27 grups que tornen a les aules després de la quarantena. D'aquests, 13 són de secundària: tres al Liceo Egara, dos a l'Escola Pia i un al Bisbat d'Egara, Delta, Enxaneta, Font de l'Alba, Joaquima de Vedruna, La Nova Electra, Pere Viver i Roser Capdevila.

A secundària es reincorporen 12 classes: dues de l'IES Terrassa i una a Blanxart, Can Jofresa, Cavall Bernat, Cingle, Egara, Escola Pia, Joaquima de Vedruna, Liceo Egara, Montserrat Roig i Santa Eulàlia. També recuperen l'activitat presencial un grup de les escoles d'educació especial Fàtima i l'Heura.