Millores a vuit punts de l'Anella Verda de Terrassa

L'adeqüació i desbrossada de camins, entre les accions més destacades

Redacció
16 de novembre del 2020
Actualitzat el 17 de novembre a les 12:33h
Tècnics de l'Ajuntament de Terrassa han iniciat, aquest mes de novembre, millores a l'entorn natural de Terrassa, conegut com a Anella Verda. Es tracta de treballs centrats en l'arranjament de camins i desbrossades en vuit punts situats al municipi, però fora de l'espai urbà.

En concret, els treballs que es realitzen són la d'adequar el camí, tapar forats i desbrossar el camí del Camí Vell de Terrassa a Vacarisses, refer una part de les cunetes al Camí al Turó de Roques Blanques per Can Candi, eliminar canyes i fer una nova plantació al Camí Vell d'Ullastrell i col·locar rocalla per consolidar el camí del torrent de la Betzuca en el punt on sembla que desaparegui.

També es consolidarà el camí de la Font del Moreu, on s'obrirà una rasa per instal·lar un tub de drenatge i així facilitar el desguàs de l'aigua i la retirada de material d'un abocament il·legal. Als camins de Maiol i de l'Espardenyera es repara els tancaments d'accés al bosc per instal·lar-hi pals amb cadena i amb pedres per impedir-hi el pas. Al camí ral de Terrassa a Sabadell es fa manteniment de les cunetes i treballs de desbrossada a la zona del barri de Torre-sana, a més de millores al camí.

Altres actuacions en les quals s'està treballant són la millora del punt de descans situat davant de l'hotel, repintar part de la façana exterior del Centre d'Informació Ambiental Bonvilar (CIAB), situat al camí dels Plans de Can Bonvilar, i adequar un espai per gestionar els arrels de canya que es van retirant de les diferents actuacions del servei per evitar que la planta rebroti en els indrets on es retira.