Més de 1.200 alumnes i professors de 27 centres educatius de Terrassa es mantenen confinats

En les últimes hores s'han aïllat dues classes i la xifra s'eleva a 49

Hi ha 49 classes tancades en 27 escoles i instituts de Terrassa.
Hi ha 49 classes tancades en 27 escoles i instituts de Terrassa. | Arxiu
Redacció
13 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:03h
Creixement sostingut amb relació a la xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa. Si a l'anterior recompte hi havia 47 grups, en aquest n'hi ha 49. D'aquesta manera, només dos grups han estat aïllats en les últimes hores, tenint en compte que no se n'ha reincorporat de la quarantena. 

D'aquesta manera, es confirma una tendència a la baixa respecte a la novena setmana de curs respecte a les anteriors: en aquesta, la xifra ha oscil·lat entre les 24 de dilluns i les 49, i en altres arrancava amb més de 50 i s'havia enfilat fins a les 100. Segons el Departament d'Educació, hi ha uns 1.230 alumnes i professors confinats a la ciutat.

A secundària hi ha 21 grups: quatre al Cavall Bernat, tres a l'IES Terrassa, dos al Mare de Déu del Carme i un a Blanxart, Can Jofresa, Can Roca, Cingle, Edgar, Egara, Escola Pia, Joaquima de Vedruna, Liceo Egara, Martí, Montserrat Roig i Santa Eulàlia.

A infantil i primària hi ha 23 grups: tres al Liceo Egara, la Nova Electra i a l'Escola Pia, dos al Bisbat d'Ègara i a l'escola Delta, i un a Font de l'Alba, Francesc Aldea, Joaquima de Vedruna, La Roda, Lumen, Pere Viver, Roc Alabern i Roser Capdevila. Les escoles d'educació especial Fàtima, amb tres grups, i l'Heura, amb dos grups, completen la llista.