L'Ajuntament de Terrassa cedirà equipaments municipals a les escoles de dansa de la ciutat

L'administració i el sector de la dansa han acordat, a més, bonificacions fiscals per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia

Moment de la reunió entre equip de govern i sector de la dansa
Moment de la reunió entre equip de govern i sector de la dansa | Ajuntament de Terrassa
Redacció
13 de novembre del 2020
L'equip de govern de Terrassa i el sector de la dansa han acordat que es posarà a disposició dels centres equipaments municipals perquè es puguin realitzar festivals i actes públics quan la situació sanitària ho permeti.

En la reunió que han tingut l'Ajuntament i el sector cultural s'ha acordat també una bonificació de la taxa de residus pels mesos que les escoles han hagut d'estar tancades. Pel que fa a la cessió d'equipaments municipals, s'ha previst que les taxes que s'han de pagar per utilizar-los vagin destinades a beques per alumnes amb pocs recursos que vulguin formar-se en dansa a la ciutat.

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha deixat clar que "els centres formatius no reglats també pateixen la crisi actual i hem de ser al seu costat, perquè són el suport de moltes famílies terrassenques". Quan la situació pandèmica ho permeti s'ha previst també que aquestes escoles puguin fer actes a la via pública per promocionar els seus serveis.