Cultura

FOTOS Les Esglésies de Sant Pere, escenari del rodatge de la nova temporada d'una exitosa sèrie de Netflix

Terrassa apareixerà a la segona temporada de la serie, estrenada al 2016 i disponible a Netflix, en forma de port medieval

per La Torre del Palau, 11 de novembre de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les Esglésies de Sant Pere i el seu entorn apareixeran a la pròxima entrega de la "Catedral del Mar". Segons ha pogut saber LaTorre, l'espai, un dels més icònics de Terrassa, s'ha engalanat per convertir-se en un port medieval i aparèixer així a la pròxima temporada de la sèrie coproduïda per TV3 i Atresmedia i basada en la famosa novel·la d'ldefonso Falcones.
 

La nova entrega de la sèrie està basada en la novel·la "Els Hereus de la Terra" Foto: Twitter


 

El rodatge d'escenes, aquest dimecres i dijous, ha transformat l'espai amb una decoració de l'època: àmfores, caixes, parades i mobiliari de fusta. Tampoc hi han faltat els actors, que s'han deixat veure vestits amb túniques i vestimentes que han transportat l'espai al segle XIV, en què està ambientada la producció. Al repartiment hi destaquen Josep Maria Pou, Aitor Luna, Silvia Abascal i Michelle Jenner, entre d'altres.
 

L'espai es convertirà en un port medieval. Foto: Twitter 


Al passat mes de maig es va conèixer que "La Catedral del Mar" tindria una segona entrega basada en "Els hereus de la terra", novel·la del 2016 ambientada a la Barcelona medieval i molt lligada a la construcció de vaixells. La primera part de la sèrie, que va veure la llum el 2018, consta de vuit capítols amb el jove Arnau Estanyol com a protagonista i es pot veure a la plataforma Netflix.
 

 

Participació