El nombre de classes confinades a Terrassa es dispara però es manté per sota de les xifres habituals

A l'últim recompte hi ha 37 grups de 22 centres educatius en quarantena, tretze més que a l'anterior

Hi ha 22 escoles de Terrassa amb aules confinades.
Hi ha 22 escoles de Terrassa amb aules confinades. | ACN / J. Marsal
Redacció
11 de novembre del 2020
Actualitzat el 12 de novembre a les 9:49h
La xifra de classes confinades ha augmentat en darreres hores. Si a l'anterior recompte n'hi havia 24, la xifra més baixa des de la primera de curs, actualment n'hi ha 37 segons l'Ajuntament. Malgrat la pujada, el nombre d'aules aïllades se segueix situant per sota de la mitja des de principi de curs, que ha oscil·lat entre les 40 i el centenar. Hi ha 22 centres educatius amb classes tancades.

A secundària hi ha tretze grups aïllats: quatre al Cavall Bernat, tres a l'IES Terrassa i un a les Aimerigues, Blanxart, Can Jofresa, Cingle, Ègara, Escola Pia i Liceo Egara. A l'escola municipal d'educació especial Fàtima hi ha dues aules tancades i una altra a l'escola d'educació especial L'Heura.

A infantil i primària hi ha 21 grups: tres al Liceo Egara, dos al Bisbat d'Ègara, Delta, Enxaneta, Escola Pia i la Nova Electra, i un a Font de l'Alba, Francesc Aldea, La Roda, Lumen, Pere Viver, Roc Alabern i Roser Capdevila. 

En les últimes hores també destaca la reobertura de l'escola bressol Petit Arc de Sant Martí després de 10 dies de quarantena de tots els seus alumnes i equip docent.