Restriccions anti-Covid

13 denúncies per no dur mascareta, tres per sortir de nit i dues per beure alcohol al carrer en 24 hores a Terrassa

Un dels sancionats conduïa sense justificació, amb els auriculars a les quatre de la matinada

per La torre del Palau , 10 de novembre de 2020 a les 19:15 |
La Policia Municipal va interposar al llarg del dia d’ahir un total de 18 denúncies per incompliment de les mesures per contenir la Covid-19. D’aquestes, 13 es van realitzar a persones que no duien la mascareta a la via pública; dues a persones que consumien begudes alcohòliques al carrer de Germà Joaquim, a l’altura de la Biblioteca del Districte 3.

A banda, també van ser sancionades tres persones que estaven a la via pública en horari de confinament nocturn sense causa justificada. La primera denúncia es va interposar a un vianant que circulava pel carrer de Millars, amb el carrer del Pintor Casas a un quart d'una de la matinada.


La segona a una persona que es trobava al carrer de Santa Llúcia, amb l’avinguda del Vallès, a les 2.22 h, i la tercera a un conductor que circulava per la plaça de l’Estació del Nord, a les quatre de la matinada, sense l’assegurança obligatòria del vehicle i amb els auriculars connectats. Per aquests motius, els agents també van confeccionar les denúncies pertinents del Servei Català del Trànsit.

 

Participació