Reobre el primer centre educatiu de Terrassa tancat per Covid-19

L'escola bressol Petit Arc de Sant Martí va aturar l'activitat per tres positius entre les nou treballadores

Interior de la llar d'infants santcugatenca Mainada
Interior de la llar d'infants santcugatenca Mainada | Arxiu
10 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:50h
L'escola bressol El Petit Arc de Sant Martí de Terrassa s'ha reincorporat aquest dimarts després de 10 dies de tancament per alta incidència de Covid-19. L'escola es va convertir la setmana passada en el primer centre educatiu de la ciutat i del Vallès Occidental a tancar íntegrament per aquest motiu.

Inés Iranzo, codirectora del centre privat, explica en declaracions a LaTorre que la llar d'infants es va tancar després de confirmar-se el positiu d'una treballadora que havia estat en contacte amb tots els grups estables. Després de comunicar-ho a Salut, es van practicar les PCR als 40 nens i a les nou professionals.

D'entre aquestes últimes es van confirmar dos nous positius, mentre que un alumne es va contagiar, però es desconeix si ho va fer a l'escola. Totes tres segueixen en quarantena, però totes les classes es troben ja en funcionament. Iranzo assegura que des de l'inici de curs "no es treuen ni un moment la mascareta i tothom esmorza i dina sol", però "no van poder-ho evitar".

Amb relació a la resposta dels pares, la responsable del centre es mostra "molt satisfeta i agraïda" per la comprensió, ja que afegeix, "han estat informats en tot moment i no s'ha creat cap alarma". En aquest sentit, apunta a una "comunicació fluida" per portar la situació "amb normalitat".