Societat

Rates i plantes en mal estat: Sant Pere diu prou contra un «greu problema de salubritat» al barri

L'entitat insta l'Ajuntament de Terrassa a controlar la vegetació i la "freqüent" aparició de rossegadors a l'entorn del Casal Cívic

per Marc Solé , 10 de novembre de 2020 a les 14:00 |
La problemàtica es desenvolupa a l'entorn del Casal Cívic de Sant Pere, a l'avinguda del Vint-i-dos de Juliol. | GSV
Rates i vegetació abundant i sense control al Casal Cívic de Sant Pere de Terrassa. L'Associació de Veïns del barri ha utilitzat les xarxes socials per denunciar el que consideren un "greu problema de salubritat pública". En aquest context, asseguren que "no entenen la inacció" de l'Ajuntament, i insten el Consistori a posar fi les plantes en mal estat i la presència de rossegadors al complex, situat a l'avinguda del Vint-i-dos de Juliol.


Segons la mateixa entitat, aquesta situació "es dóna des de fa temps" i ja van reclamar una actuació a l'Ajuntament de Terrassa. Un dels seus membres, Jordi Mercé, declara a LaTorre que van fer una queixa al Consistori fa tres mesos, "quan es van veure les primeres rates", i que des de llavors se n'han vist "amb freqüència". Creuen que provenen de la zona central de l'avinguda Vint-i-dos de Juliol.

Pel que fa a la desatenció de les plantes, Mercé afirma que "es troben desbordadíssimes". En aquest sentit, apunta que envaixen el carrer i "han rebut queixes de persones amb visió reduïda" que hi han topat. Lamenta que l'Ajuntament "es faci ressò de l'augment de la neteja, però desatengui una petició feta a l'estiu". Per això, han utilitzat les xarxes apel·lant directament l'alcalde.


 

 

 

Participació