Covid-19 a les aules

La xifra de classes confinades a Terrassa cau fins a 24, la xifra més baixa des de la primera setmana de curs

Hi ha 14 escoles i instituts amb grups escolars aïllats, segons l'Ajuntament

per La torre del Palau, 10 de novembre de 2020 a les 10:00 |
24 grups escolars de 14 centres educatius de Terrassa es troben tancats per positius de Covid-19. | Oriol Bosch/ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La setmana comença amb la xifra més baixa de classes confinades per casos de Covid-19 a les escoles i instituts de Terrassa des de la primera setmana de curs. A l'últim recompte n'hi ha 24, que representen 14 centres educatius de la ciutat. A més, la majoria es troben dispersos, i només el el Cavall Bernat (quatre), la Nova Electra (dos) i l'escola Fàtima (dos), en tenen més d'un. La setmana anterior es va cloure amb una mitjana entre les 30 i 40 aules, la més baixa fins ara.

D'aquestes, set són de secundària (quatre del Cavall Bernat i un a les Aimerigues, Egara i Escola Pia), 12 d'infantil i primària (dos a la Nova Electra, al Bisbat d'Egara i a Delta, i un a l'Escola Pia, Font de l'Alba, La Roda, Liceo Egara, Lumen i Roser Capdevila). Dos grups a l'escola d'educació especial Fàtima es mantenen en quarantena mentre que al Petit Arc de Sant Martí hi ha tres aules aïllades, segons l'Ajuntament.


Dels que tornen, divuit són de secundària: cinc de Nicolau Copèrnic, dos a Gresol i Mont Perdut, i un a Can Jofresa, Cavall Bernat, Cingle, Escola Pia, Mare de Déu del Carme, Pere Viver, Sagrat Cor, Sant Domènec Sàvio i IES Terrassa. 

A infantil i primària se'n reincorporen vuit: un a l'Antoni Ubach, un a Delta, un a la França, un a la Nova Electra, un a la Mare de Déu del Carme, un al Roc Alabern, un al Sagrat Cor i un altre a Sant Domènec Sàvio. També tornen després de la quarantena un grup de l'escola Bressol Giravolt i un de l'escola d'educació especial Fàtima.Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de setembre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).

 

Participació