Tres denúncies per no respectar el descans dels veïns en menys de 24 hores a Terrassa

Els tres incidents van tenir lloc entre divendres i dissabte

Redacció
09 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:16h
La Policia Local de Terrassa ha interposat aquest cap de setmana tres denúncies a persones que pertorbaven el descans dels veïns.

En primer lloc, a les 9.15 h del divendres, un particular va alertar a la Policia que un veí del seu bloc de pisos tenia la música molt alta i molestava. Una patrulla va acostar-se al domicili, ubicat al carrer d'Europa amb el carrer d'Alemanya, i va comprovar que la música se sentia des del carrer. Per tant, els agents van procedir a tramitar una denúncia.

Pocs minuts després, a les 9.55 h, un veí d'un bloc de pisos del carrer del Pare Llaurador amb la Rambla d'Ègara va quedar denunciat per negar-se a obrir la porta a la Policia i apujar la música. L'home ja havia estat provocant molèsties la nit anterior.

Finalment, a les 0.16 h de la matinada de dissabte, la Policia va rebre una trucada d'un veí que es queixava de sorolls provinents d'un habitatge del seu bloc de pisos, al carrer del Renaixement amb el carrer de Menorca. La Policia va procedir a denunciar l'autor dels sorolls.