Surt a la venda el novè calendari de la Cultura Popular de Terrassa

Tots els guanys es destinaran a la Marató de TV3 d'enguany, dedicada a la investigació de la Covid-19

El calendari es pot comprar en llibreries i quioscos però també a les seus de les entitats de cultura popular.
El calendari es pot comprar en llibreries i quioscos però també a les seus de les entitats de cultura popular. | Cultura Popular de Terrassa
Redacció
09 de novembre del 2020
Actualitzat el 15 de desembre a les 17:00h
El calendari de la Cultura Popular de Terrassa ja es troba a la venda. Es tracta del novè any en què la peça surt a la venda, i ho fa amb el títol de "Cultura Confitada" per recordar la situació de pandèmia que ha marcat el 2020 i ha afectat greument el sector cultural. S'hi detalla la data de les activitats de cultura popular organitzades a la ciutat.

El disseny d'enguany és obra de l'empresa Coromines i les imatges que són del fotògraf terrassenc Lluís Clotet, qui ha volgut plasmar una comparació entre les places plenes en la celebració d'activitats de cultura popular, i la imatge que presentaven els mateixos espais aquest any, sense cap ànima.

A més d'informar de les actuacions de cada grup, el calendari també presenta informació i dades de contactes de les entitats que formen el teixit terrassenc de cultura popular. Tots els ingressos de la venda aniran destinats a la Marató de TV3, dedicada a la investigació de la Covid-19. Es pot comprar en llibreries, papereries, i quioscs així com a les seus de les entitats que formen part de la Cultura Popular de Terrassa.