GRÀFIC Canvis a l'Ajuntament de Terrassa: aquests són els membres del govern que assumeixen noves regidories

L'alcalde Jordi Ballart ha anunciat canvis per "millorar l’eficiència" de l'executiu

Redacció
05 de novembre del 2020
Actualitzat a les 19:17h
Membres del govern municipal
Membres del govern municipal | Ajuntament de Terrassa
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha anunciat canvis al cartipàs municipal de regidors. D'aquesta manera, diversos membres de l'equip de govern nascut del pacte entre Tot per Terrassa i Esquerra Republicana, canviaran de regidoria i per tant, d'àrea d'influència.

El batlle egarenc justifica aquesta reorganització assegurant que "busquen aprofitar al màxim el potencial i l'expertesa dels regidors, l’experiència adquirida i rellançar àrees que es preveuen que siguin vitals per al futur més imminent de la ciutat". En aquest sentit, afirma que amb aquests canvis volen "millorar l’eficiència d’aquest executiu" i estan encaminades a "ser vitals pel futur més imminent de la ciutat".

El canvi més destacat és l'intercanvi de papers entre Isaac Albert i Núria Marín. El primer passa a ser tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert. Amb aquest, assumeix
les regidories de Serveis Econòmics; Organització i Recursos Humans; Gestió Tributària i Recaptació; Serveis Jurídics; Contractació; Patrimoni; Atenció Ciutadana; Serveis Funeraris i Cementiri.
 La segona serà tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat. Amb aquest nou càrrec també serà regidora de Projecció de la ciutat; Indústria i Polígons; Empresa; Ocupació i Formació Professional; i Consum.

D'altra banda, quatre regidores, sense abandonar el seu càrrec actual, veuran augmentades les seves competències en nous àmbits. És el cas Rosa Boladeras, regidora de Cultura, assumeix les tasques de regidora de la Societat Municipal de Comunicació, adscrita a l’Àrea de Presidència. Jennifer Ramírez incorpora a les seves delegacions la de Relacions Internacionals, que passa a l’Àrea de Presidència.
 

Presidents i delegats de districte de Terrassa Foto: Ajuntament de Terrassa



Ona Martínez assumeix la regidora de Ciutadania, de l’Àrea de Drets Socials, de Plans i Projectes de ciutat, i de Drets Humans. Mònica Polo, regidora de Salut, serà la nova titular de la regidoria de Capacitats Diverses de l’Àrea de Drets Socials, i d’Accessibilitat, de la de Territori i també Sostenibilitat.

En la mateixa direcció, també s'han reorganitzat els responsables dels districtes, càrrec que assumeixen regidors de l'Ajuntament. Pep Forn serà regidor del Districte 1, Núria Marín ho serà del Districte 2, i Miguel Ángel Moreno ho serà del Districte 7.