El programa «Mou-te, hi guanyes!» s'adapta a la nova realitat

El projecte d'activitat física saludable de l'ajuntament de Terrassa es reformula en format virtual

Redacció
05 de novembre del 2020
El programa impulsat per l'ajuntament de Terrassa Mou-te, hi guanyes!, ha hagut de replantejar el seu format a causa de la pandèmia de la Covid-19. Fins a finals d'any s'oferiran per diferents xarxes socials una desena de vídeos breus adreçats a animar i orientar les persones que vulguin fer activitat física.

Mou-te, hi guanyes! ja va haver de suspendre les activitats programades pel passat mes de març per la situació sanitària. La intenció era reprendre-les a la tardor, però davant l'impossibilitat de fer-ho s'ha optat per activitats virtuals alternatives. Es difondran una sèrie de vídeos per incentivar a fer esport individualment.

El primer dels vídeos ja està publicat a Youtube i és el primer de quatre que parlen sobre els parcs saludables de la ciutat. En el vídeo es mostren els aparells de jocs saludables que hi ha pels parcs de la ciutat, explicant el seu ús correcte i diferents exercicis que s'hi poden fer.


Més endavant es penjaran vídeos dedicats a la marxa nòrdica, una disciplina que millora la força cardiovascular i la coordinació, entre d'altres. Per altra banda també es publicaran tres vídeos sobre el qigong, un conjunt de tècniques d'origen xinès relacionades amb la respiració diafragmàtica. Els diferents vídeos s'aniran difonent per les xarxes socials al llarg de l'any amb l'objectiu de donar a conèixer el programa Mou-te, hi guanyes! al major nombre de persones possible.