Robatori de matinada en un institut de Terrassa: destrossen portes amb una palanca i s'enduen diners en efectiu

Els assaltants han regirat la planta baixa del centre, on s'hi troba consergeria, direcció, secretaria i la sala de professors

La planta baixa de les Aimerigues ha estat assaltada regirada.
La planta baixa de les Aimerigues ha estat assaltada regirada. | INS Les Aimerigues
03 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:10h
L'institut les Aimerigues de Terrassa s'ha llevat aquest dimarts amb la planta baixa regirada i algunes portes trencades. El centre ha patit de matinada un robatori on els assaltants tan sols s'han endut diners en efectiu. Tal com expliquen fonts internes a LaTorre, es tractava d'una quantitat "molt baixa" corresponent a una recol·lecta que estaven fent els professors.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, els lladres han entrat per darrere i s'han centrat a la planta baixa, on han "rebentat" amb palanques la porta de consergeria, secretaria, direcció i la sala de professors. Pels signes que presentaven eles elements danyats, s'han obert amb una palanca que també s'ha utilitzat per a destrossar a cops l'alarma, que no ha sonat. 
 
Fonts del centre reconeixen que "és molt estrany" perquè no s'han endut ordinadors portàtils, que han aparegut girats, ni cap altre objecte; tan sols la citada ínfima suma de diners. No hi ha cap classe afectada, però la zona on s'ha produït l'assalt "està destrossada", expliquen. 

Els Mossos d'Esquadra n'estan assabentats i la policia científica ja s'ha desplaçat fins al centre, on ha pres nota del succés i ha recollit les proves pertinents. En les pròximes hores, el centre presentarà denúncia. La gravació de les càmeres de seguretat, totes exteriors, estan a l'espera de ser visionades.