La xifra de classes confinades a Terrassa es manté per sota de 40 per tercer dia consecutiu

Tot i que el nombre de grups escolars aïllats ha estat molt variant, les últimes dues setmanes s'havia situat entre els 60 i els 100

Hi ha 24 centres educatius de Terrassa amb classes confinades, entre les quals tres escoles bressol.
Hi ha 24 centres educatius de Terrassa amb classes confinades, entre les quals tres escoles bressol. | Oriol Bosch/ACN
Redacció
06 de novembre del 2020
A les acaballes de la vuitena setmana de curs, es pot constatar una dada notable: el nombre de classes confinades a Terrassa se situa en 38, de manera que se segueix situant per sota de 40 per tercer dia consecutiu. Dilluns es va produir un punt d'inflexió: van reprendre l'activitat presencial 25 d'aules. 

Es tracta d'una xifra molt canviant, que ha passat de la vintena els primers dies de curs, a gairebé un centenar el divendres 30 d'octubre. Fins ara, ha anat oscil·lant, però en les últimes dues setmanes no havia baixat de 60. La xifra d'escoles afectades per la mesura és de 26, dues més que al recompte diari anterior.

A secundària hi ha 22 grups: tres al Nicolau Copèrnic i dos a l'Escola Pia, Gresol, IES Terrassa, Sagrat Cor i Cingle, i un a les Aimerigues, Can Jofresa, Can Roca, Cavall Bernat, Edgar, Mare de Déu del Carme, Pere Viver, Ramon Pont i Sant Domènec Sàvio.

A infantil i primària en són 11: dos a l'Escola Pia i un a l'Antoni Ubach, Delta, França, la Nova Electra, Mare de Déu del Carme, Ramon Pont, Roser Capdevila, Sagrat Cor i Sant Domènec Sàvio. En aquest cicle es reincorpora un grup de l'Agustí Bartra.

També hi ha dues classes aïllades de l'escola d'educació especial Fàtima i tres entre les escoles bressol Giravol, Coloraines i el Petit Arc de Sant Martí.