Restriccions

60 denúncies durant el cap de setmana a Terrassa per incomplir el toc de queda i el confinament

Des de divendres hi ha hagut 149 incidents relacionats amb l'incomplimetn de les restriccions per frenar els contagis

per La torre del Palau , 2 de novembre de 2020 a les 17:00 |
Control de la Policia Municipal de Terrassa duran el primer cap de setmana de confinament perimetral. | Policia Municipal
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
149 denúncies per incomplir les mesures per contenir els contagis de Covid-19. És el balanç que presenta Terrassa en el primer cap de setmana de confinament perimetral i toc de queda. 60 d'aquestes s'han interposat a persones que han incomplert les citades restriccions: 32 es trobaven al carrer entre les 10 de la nit i les sis del matí, i 28 sortien o entraven a la ciutat.

D'altra banda, 44 denúncies s’han interposat a ciutadans i ciutadanes per trobar-se a la via pública sense dur la mascareta posada o portar-a mal posada, 25 a persones que formaven grups de més de sis, a 17 ciutadans que consumien aliments i begudes a la via pública. També s'han denunciat tres establiments -dos de restauració i un de comercial- per incomplir els horaris de tancament.

 

Participació