Tot a punt a Terrassa per Tots Sants: consulta tots els actes i serveis

Entre les mesures hi ha un bus gratuït entre l'Estació del Nord i el Cementiri o la recollida a domicili per persones amb dificultats de mobilitat

Cementiri de Terrasa
Cementiri de Terrasa | Cristóbal Castro
LaTorre
29 d'octubre del 2020
L'1 de novembre, com cada any, s'espera que el cementiri Municipal de Terrassa rebi desenes de milers de visitants. Per aquest motiu, l'Ajuntament ampliarà i reforçarà els seus serveis amb un dispositiu especial per a facilitat l'accés al recinte i oferir la millor atenció possible que s'hi acostin durant aquest període. Aquestes accions aniran a càrrec de l'empresa municipal Funerària.

Els serveis oferts als usuaris seran diversos, i entre els quals s'hi troben un servei de bus gratuït tres dies entre l'Estació del Nord i el complex funerari, l'obertura de diversos accessos al Cementiri normalment tancats i la instal·lació de parades de flors i complements a l'entrada del cementiri. A més, l'Ajuntament ofereix recollida a domicili gratuïta a persones amb mobilitat reduïda que ho sol·licitin al 90068268 fins al 30 d'octubre.
 
Amb relació al mencionat autobús gratuït al cementiri, funcionarà durant tres dies: el 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre. El dia 30 circularà de 9.30 a 12.30 h i de 16 a 18 h. El 31 i l’1 circularà ininterrompudament de 9 a 18 h. Més informació aquí

Consulta tota la programació especial prevista a Terrassa pel dia de Tots Sants.
 
També s'ofereix la neteja i ornamentació de sepultures a través de la reserva prèvia. Els encàrrecs que es facin abans del 27 d'octubre gaudiran d'un 10% de descompte. D'altra banda, tenint en compte la situació de pandèmia, s'ampliarà la zona d'aparcament. 

D'entre les mesures preses també en destaca la presència d'un vehicle adaptat a les instal·lacions del Cementiri per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest servei funcionarà entre la sepultura desitjada i l'entrada del recinte entre les 9h i les 18h i s'ofereix durant tota la setmana fins al citat divendres al dia de Tots Sants. L'Ajuntament avisa que degut a la situació actual, la programació prevista es pot veure modificada per seguretat. Per a més informació clica aquí.