Mobilitat

El sector del taxi i l'Ajuntament de Terrassa acordaran un preu tancat pels veïns de la perifèria de la ciutat

És una de les mesures per ajudar un sector que es troba en una "delicada situació" per la Covid-19, segons fonts municipals

per La torre del Palau , 29 d'octubre de 2020 a les 13:00 |
L'Ajuntament de Terrassa estudiarà un servei de taxi a preu tancat per als veïns de zones de la ciutat més allunyades del nucli urbà. Així ho ha acordar l'alcalde, Jordi Ballart, en una reunió amb representants del sector. Segons fonts municipals, aquesta mesura facilitaria el desplaçament de la ciutadania que viu en àrees on el transport urbà no arriba.

També s'ha acordat una tarifa a preu tancat pels srveis contractats per aplicació mòbil, s'ha tractat la congelació de les tarifes de taxi a la ciutat de cara al 2020 i la instal·lació d'un punt de recàrrega pels tàxis elèctric a l'Estació del Nord.


La trobada, a la qual han assistit les principals empreses que ofereixen el servei a la ciutat, Tele Taxi, Nou Taxi i Top Taxi, i en què també ha estat present la tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, ha servit per analitzar la situació en què es troba el servei a conseqüència de la pandèmia per la Covid- 19.
 
Segons Ballart, el sector del taxi "viu una situació de gravetat econòmica que repercuteix en moltes famílies terrassenques". Per això, es compromet a intentar pal·liar els efectes de la crisi "ajudant en tot allò que sigui a les mans de l'Ajuntament".

 

Participació