La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 a Terrassa torna a superar les 70

L'últim recompte demostra una tendència ascendent des de l'inici de la setmana

A Terrassa hi ha almenys 27 escoles i instituts amb classes confinades per casos de Covid-19.
A Terrassa hi ha almenys 27 escoles i instituts amb classes confinades per casos de Covid-19. | Blanca Blay/ACN
Redacció
29 d'octubre del 2020
Ajuntament de Terrassa ha fet públic últim recompte de grups escolars de la ciutat confinats per casos de Covid-19. Si aquest dimecres la xifra era d'almenys 67, l'última llista constata un augment fins als 75, i s'apropa als 77 de l'últim divendres 23 d'octubre, el nombre més alt des de l'inici de curs. Aquesta va començar amb poc més de 40 grups aïllats a la ciutat. A hores d'ara hi ha almenys 27 centres educatius amb alumnes i professors confinats.

Actualment hi ha almenys 37 classes de secundària aïllades: són 13 al Montserrat Roig després del cribratge de la setmana anterior, quatre al Cavall Bernat, tres a Can Jofresa, Can Roca, IES Terrassa, dos a l'Escola Pia, Nicolau Copèrnic, les Aimerigues, Sant Domènec Sàvio i un al Cim.

A Infantil i primària n'hi ha 33: sis a l'Agustí Bartra i a l'Antoni Ubach, tres al Pau Vila, dos a l'Avet, l'Escola Pia, la Nova Electra, el Liceo Egara i al Ramon y Cajal, i un al Marià Galí, al Cim, a l'Enxaneta, al Ramon Pont, al Roc Alabern, a Sant Llorenç del Munt, al Serra de l'Obac i al Vedruna Vall

També es mantenen tancats pel mateix motius tres aules de l'escola bressol municipal La Llar, una altra a l'escola bressol El Cim i una a l'escola d'educació especial Fàtima. D'aquesta manera, a hores d'ara hi ha almenys 27 centres educatius amb alumnes i professors confinats.

Tornen a l'escola cinc grups

D'altra banda, si en el recompte d'aquest dimecres 13 grups recuperaven l'activitat presencial, en aquest són cinc més, tots de secundària: dos de Can Roca i un al Blanxart, al Mare de Déu del Carme i un altre al Mont Perdut.