Troben sa i estalvi l'home perdut a Terrassa des d'aquest dilluns al vespre

En Juan, usuari de la Fundació Prodis, ha estat trobat aquest dimarts al migdia prop de la Comissaria de Mossos d'Esquadra

En Juan després de ser trobat aquest dimarts al migdia.
En Juan després de ser trobat aquest dimarts al migdia. | Cedida-Prodis
Redacció
27 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:57h
En Juan, usuari de Prodis desaparegut a Terrassa des d'aquest dilluns al vespre, ha estat trobat sa i estalvi aquest dimarts al migdia prop de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra. Segons ha pogut saber LaTorre, l'home, que pateix una disminució psíquica, es va perdre quan va anar al bar on va a vegades i se'l va trobar tancat. Tal com expliquen des de la Fundació, "es troba en perfecte estat" malgrat l'ensurt.

L'entitat, que vetlla per les persones amb discapacitats mentals i paràlisi cerebral, havia alertat via xarxes socials, que se l'esperava a les seves instal·lacions aquest dilluns a la tarda, però que no havia aparegut. Un cop trobat, han utilitzat la mateixa via per agrair la "gran resposta solidària" a la crida ciutadana.

Fonts internes explicaven a aquest mitjà que a causa de la seva edat avançada "possiblement s'havia desorientat". L'any passat ja es va perdre i se'l va trobar a la zona de Vallparadís. Aquest cop, sortosament, la seva desaparició també ha tingut un final feliç.