La setmana comença a Terrassa amb 54 grups escolars confinats i 40 que acaben la quarantena

La xifra de classes aïllades s'ha reduït des de l'últim recompte, que era de 77

Hi ha 54 grups escolars confinats a Terrassa.
Hi ha 54 grups escolars confinats a Terrassa. | Juanma Peláez
Redacció
27 d'octubre del 2020
La setena setmana de curs a Terrassa començava aquest dilluns amb 54 grups escolars tancats i 40 que es reincorporaven després de la quarantena. La mesura afecta un total de 27 centres educatius de la ciutat. Segons l'Ajuntament, el divendres hi havia 77 classes tancades a la ciutat.

Així doncs, fins aquest dilluns al matí hi havia 34 grups de secundària confinats: quatre a Can Jofresa, Can Roca i Montserrat Roig, tres a Cingle, IES Terrassa i Nicolau Copèrnic, dos a les Aimerigues, Blanxart, Sant Domènec Sàvio i un a l'Anna Vilamanyà, Cavall Bernat, El Cim, Escola Pia, Mare de Déu del Carme, Mont Perdut i Santa Eulàlia.

A infantil i primària n'eren 15: sis a l'Agustí Bartra i un al Cim, l'Enxaneta, l'Escola Pia, al Joan Marquès, la Nova Electra, al Marià Galí, Sant Llorenç del Munt, Serra de l'Obac i Vedruna-Vall. A l'escola municipal La Llar n'hi ha dos, al Centre de Formació d'Adults Anna Murià n'hi ha un i també n'hi ha dos a l'escola d'educació especial Fàtima.

D'altra banda, aquest dilluns 40 classes es reincorporaven a l'escola. 20 d'aquests eren de secundària; quatre dels quals pertanyen al Cavall Bernat, tres al Montserrat Roig, dos al Santa Eulàlia, Can Jofresa i l'Andersen, i un al Cingle, Mont Perdut, Blanxart, Pere Viver, Petit Estel-la Nova i l'Ègara.