Surten a la venda els calendaris solidaris de l'AVAN, amb il·lustracions de dotze artistes vallesans

L'associació també proposa un repte cognitiu per cada mes de l'any

El calendari solidari de l'AVAN
El calendari solidari de l'AVAN | AVAN
Redacció
27 d'octubre del 2020
L'Associació Avan Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) ha posat en marxa la seva campanya de venda de calendaris solidaris, que enguany té un format molt especial.

I és que dotze artistes d'arreu de la comarca han estat els encarregats d'omplir les pàgines del calendari, després de respondre a la demanda que l'associació va fer a través de les seves xarxes socials, i que va ser tot un èxit. L'única premissa que havien de complir els il·lustradors era projectar una imatge d'esperança per al 2021.

Finalment, els escollits per donar vida a aquest calendari solidari han estat Maria Sànchez (Rubí), Luisa Montes, Marta Rodríguez, Jaume Farrés (Terrassa), Abraham Albinyana, Eva Fernández, Elisabeth Minyan (Sabadell), Cristina i Gisela Castañé, Yvette Sánchez (Castellar del Vallès), Júlia Colell (Sentmenat), Anna Duran (Sant Quirze del Vallès) i Susanna Pellicer (Sant Cugat del Vallès).

Una altra de les novetats d'enguany és que cada mes, l'associació proposa un repte cognitiu per entrenar el nostre cervell, com per exemple recordar en veu alta, abans d'anar a dormir, els àpats que s'han fet durant el dia i els anteriors, fins on es recordi.

El calendari es troba disponible a qualsevol seu de l'AVAN, a un preu de 6 euros, que es destinen íntegrament a la tasca de suport assistencial i social que duu a terme l'entitat.