Peyu porta el monòleg «El Gallardo Español» al Centre Cultural Terrassa

L'humorista osonenc presentarà aquest clàssic de la literatura castellana el dia 30 d'octubre

En Peyu interpreta «El gallardo español».
En Peyu interpreta «El gallardo español». | Cedida
Redacció
26 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:17h
Peyu porta al Centre Cultural Terrassa l'espectacle El Gallardo Español, un clàssic de la literatura castellana dirigit per Joan Roura. L'humorista osonenc interpreta íntegrament tot l'espectacle, que acaba amb un col·loqui amb el públic. La funció tindrà lloc el divendres 30 d'octubre a les vuit del vespre.

L'espectacle tracta l'etern conflicte entre moros i cristians, escenari que serveix d'excusa per explicar una història d'amor prohibit. La funció és en castellà i Peyu és qui representa tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa...Salvant les distàncies, seria una manera de fer similar a la de Lluís Homar amb Terra Baixa. Per finalitzar l'espectacle hi haurà un col·loqui entre en Peyu i el públic, on se li podran fer tota mena de preguntes. 

En Peyu segueix estant més còmode amb un humor més proper al teatre que al monòleg televisiu. Així ho confirmen els seus tres anteriors espectacles en solitari: Jo tinc un amic que... (2009), Planeta iNeptú (2012) i iTime (2015). El Gallardo Español no n'és una excepció i segueix apostant per allunyar-se de l'stand up comedy i descol·locar al públic des del minut zero.