Covid-19 a les aules

Es dispara la xifra de classes confinades a Terrassa per casos de Covid-19: n'hi ha almenys 64

30 escoles i instituts de la ciutat compten amb alumnes i professors en quarantena

per LaTorre, 23 d'octubre de 2020 a les 10:02 |
La reincorporació de cap grup, una de les causes del repunt. | Blanca Blay/ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Repunt sobtat de grups escolars confinats per casos de Covid-19 a Terrassa. Si a l'últim recompte n'hi havia 48, fins aquest dijous a la tarda la xifra havia augmentat fins a 64 en menys de 24 hores. Tenint en compte que les dades oscil·len fortament cada dia, en aquest període no s'ha reincorporat cap classe després de la quarantena, i aquesta podria ser una de les causes de l'augment pronunciat. Hi ha 30 escoles amb alumnes i professors confinats.

Segons l'Ajuntament, a secundària hi ha almenys 32 grups confinats: cinc al Montserrat Roig, quatre al Cavall Bernat, tres a Can Jofresa, Blanxart, Cingle i Santa Eulàlia, dos a l'Andersen, el Mont Perdut i Can Roca, i un a l'Anna Vilamanyà, l'Egara, el Cim, Pere Viver, i el Petit Estel-La Nova.


A infantil i primària en son 29: cinc a l'Agustí Bartra, quatre al Cim, tres al Joan Marquès, la Nova Electra, al Maria Auxiliadora i al Sala Badrinas, i un a l'Abat Marcet, Delta, Montserrat, Pere Viver, Ramón y Cajal, Sant Llorenç del Munt, Serra de l'Obac i Vedruna-Vall. També hi ha un grup a les escoles bressol la Llar i La Lluna i un a l'escola d'Educació Especial Fàtima.


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de setembre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


 

 

Participació