Terrassa reforma 10 cruïlles de la ciutat per reforçar la seguretat viària

Els treballs han consistit en l'eliminació de desnivells, ampliació de voreres i també la construcció de plataformes elevades

S'han creat passos de vianants a nivell i s'han ampliat voreres.
S'han creat passos de vianants a nivell i s'han ampliat voreres. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
22 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:02h
L'Ajuntament de Terrassa ha adequat 10 cruïlles de la ciutat per millorar-hi l'accessibilitat. Les obres van començar al juliol, i es van donar per acabades a mitjans d'octubre. Fonts municipals indiquen que les obres s'han dut a terme d'acord amb el recull d'incidències i demandes fetes per ciutadans i també per associacions.

Els treballs han consistit en l'eliminació de desnivells, ampliació de voreres i també la construcció de plataformes elevades. El Consistori assegura que "millorant l'accessibilitat i reduint la velocitat dels vehicles", es vol contribuir a augmentar la seguretat viària a punts compromesos de Terrassa.

En concret, les obres afecten les següents cruïlles:

A l'encreuament del carrer d’Estanislau Figueras i el de Pau Marsal s’han ampliat les quatre voreres en forma d’orella i s’ha recollit l’aparcament existent. A més, en aquests espais s’han construït nous escocells per a futures plantacions.

Al carrer de Germà Joaquim, a l'alçada del número 37, s'ha fet un nou pas elevat davant de la biblioteca i s'ha ampliat la vorera, amb la construcció d'un nou escocell per a vegetació.
 
Al Carrer d'Antoninus Pius amb Nicolau Talló s'ha dut a terme una petita ampliació de vorera en forma d’orella i s’han fet nous passos adaptats tipus barca.
 
Al carrer de Salmerón amb Rovira Brusi s’ha ampliat la vorera longitudinal i  s’ha construït un nou escocell per a vegetació. A la cantonada s’ha construït un pas adaptat tipus barca.
 
Al carrer de Sierra Nevada, 24, s'ha construït un nou pas elevat, que va entrar en funcionament el 18 de setembre.

A l'encreuament entre els carrers de Miquel Servet, Mare de Déu del Pilar i de Marinel·lo Bosch s’ha executat una ampliació de vorera a quatre cruïlles i s’ha fet un pas adaptat tipus
barca. A més, s’han construït nous escocells per a futures plantacions.
 
A la cruïlla entre el carrer de Concepció Arenal i d'Àngel Guimerà s'ha pintat un nou pas de vianants, s'ha ampliat la vorera del segon i s'han fet passos adaptats a la resta de cantonades.
 
A la intersecció entre els carrers del Bruc i de Pi y Margall s'ha fet una ampliació a la vorera d'una de les cantonades.

Al carrer d'Ullastrell, a l'alçada de Mossèn Tatcher, s'han construït dos passos elevats i s'ha ampliat la vorera. A més, s'ha fet un nou clot per a vegetació.
 
Al carrer de Sant Cugat amb Mossèn Tatcher s'han fet dos passos elevats, i s'ha ampliat la vorera. A més, s'han fet dos nous clots per a vegetació.