Arriba la sisena edició de la fira Terrassa Cooperativa, que planta cara a la pandèmia amb 51 activitats

La sisena edició de la cita comptarà amb la participació de 88 empreses i serà majoritàriament virtual

La fira comptarà amb la participació de 88 empreses que practiquen l'economia social o col·laborativa.
La fira comptarà amb la participació de 88 empreses que practiquen l'economia social o col·laborativa. | J. A.
23 d'octubre del 2020
La sisena edició de la fira Terrassa Cooperativa se celebrarà per fer front a la pandèmia. Enguany, la cita tindrà lloc del 2 al 28 de novembre, i comptarà amb la participació de 88 empreses i entitats del sector de l'economia social i col·laborativa. Se celebraran 51 activitats, la majoria en format virtual per prevenir contagis.

Malgrat la situació de pandèmia, la cita ha ampliat el seu format i ha passat de les 43 activitats de l'any passat a més d'una cinquantena d'enguany. D'altra banda, en comparació a la fira de l'any passat, hi participen 22 empreses més. Terrassa Cooperativa 2020 tindrà un format majoritàriament virtual, amb què els participants presentaran els seus projectes, a partir del 7 de novembre. Consulta tota la programació aquí. 

Enguany la fira s'organitza sota tres itineraris temàtics: producció i consum responsable, cultura i economia social i per últim, economies feministes i de les cures. El regidor d'Emprenedoria i Economia socialPep Forn, explica que la cita pretén posar en relleu "l'economia al servei de les persones". Per això, remarca que hi participaran empreses amb valors que professen "la proximitat, el comerç just i la sostenibilitat" entre altres. Per a més informació, visita aquest enllaç.