Covid-19 a les aules

S'enfila a 48 la xifra de grups escolars de Terrassa confinats per casos de Covid-19

Hi ha 24 escoles amb alumnes i professors confinats

per La torre del Palau, 22 d'octubre de 2020 a les 10:00 |
Hi ha 25 grups tancats a secundària, 19 a infantil i primària, tres en escoles bressol i un a l'educació especial. | ACN / J. Marsal
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa ha pujat fins als 48 en les últimes hores. El dia anterior n'hi havia 44, però el nombre ha augmentat malgrat que quatre s'han reincorporat després de la quarantena. Es tracta de dos grups de l'escola Cingle, un del Montserrat Roig i un del Petit Estel-la Nova. Hi ha 24 escoles amb classes aïllades.

A hores d'ara, hi ha 25 classes tancades a secundària: quatre al Cavall Bernat, tres a Can Jofresa, el Cingle, Santa Eulàlia i Montserrat Roig, dos a Blanxart i l'Andersen, i un grup a l'Anna Vilamanyà, el Delta, el Cim, Mont Perdut i al Petit Estel-La Nova.


A infantil i primària n'hi ha 19: tres al Cim, al Joan Marquès i al Maria Auxiliadora, dos a la Nova Electra, i un al Montserrat, Ramon y Cajal, Sala i Badrinas, Serra de l'Obac i al Vedruna Vall. Dues aules de l'escola bressol Somriures i un de la Lluna també es troben tancats. A l'escola d'educació especial Fàtima hi ha també una classe confinada.


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de setembre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat). 

 

Participació