S'enfila a 48 la xifra de grups escolars de Terrassa confinats per casos de Covid-19

Hi ha 24 escoles amb alumnes i professors confinats

Hi ha 25 grups tancats a secundària, 19 a infantil i primària, tres en escoles bressol i un a l'educació especial.
Hi ha 25 grups tancats a secundària, 19 a infantil i primària, tres en escoles bressol i un a l'educació especial. | ACN / J. Marsal
Redacció
22 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:06h
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa ha pujat fins als 48 en les últimes hores. El dia anterior n'hi havia 44, però el nombre ha augmentat malgrat que quatre s'han reincorporat després de la quarantena. Es tracta de dos grups de l'escola Cingle, un del Montserrat Roig i un del Petit Estel-la Nova. Hi ha 24 escoles amb classes aïllades.

A hores d'ara, hi ha 25 classes tancades a secundària: quatre al Cavall Bernat, tres a Can Jofresa, el Cingle, Santa Eulàlia i Montserrat Roig, dos a Blanxart i l'Andersen, i un grup a l'Anna Vilamanyà, el Delta, el Cim, Mont Perdut i al Petit Estel-La Nova.

A infantil i primària n'hi ha 19: tres al Cim, al Joan Marquès i al Maria Auxiliadora, dos a la Nova Electra, i un al Montserrat, Ramon y Cajal, Sala i Badrinas, Serra de l'Obac i al Vedruna Vall. Dues aules de l'escola bressol Somriures i un de la Lluna també es troben tancats. A l'escola d'educació especial Fàtima hi ha també una classe confinada.