Covid-19 a les aules

Terrassa té 44 grups escolars confinats per coronavirus, 19 de nous en les últimes hores

La setmana anterior va acabar amb 71 classes aïllades

per LaTorre, 21 d'octubre de 2020 a les 10:05 |
26 escoles de Terrassa tenen grups aïllats per casos de Covid-19. | Abril Ballesteros
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres hi ha 44 grups escolars tancats per casos de Covid-19. Són els mateixos que el dia anterior, tot i que en les últimes 24 hores se n'han confinat 19, el mateix nombre que els que s'han reincorporat després de la quarantena obligatòria. Aquestes aules es troben en 18 centres de la ciutat.

Per una banda, hi ha 27 grups d'ESO confinats: cinc al Cingle, quatre al Montserrat Roig i al Cavall Bernat, tres a Can Jofresa, dos al Santa Eulàlia, Andersen i Blanxart, i un al Delta, al Cim, al Mont Perdut, i al Petit Estel-La Nova.


A infantil i primària en són 14: tres al Sala i Badrinas, dos al Maria Auxiliadora, el Cim i a la Nova Electra, i un a l'Abat Marcet, el Petit Estel-La Nova, al Serra de l'Obac i al Vedruna-Vall. Les escoles bressol Somriures i la Lluna tenen dos i una classe aïllades, respectivament.

D'altra banda, les classes que reprenen l'activitat presencial són cinc de secundària: una del Cavall Bernat, un al Mont Perdut, un al Montserrat Roig, un al Sagrat Cor i un altre a l'IES Terrassa. 


A Infantil i Primària en són 13: tres del Joan XXIII, dos de Lumen i a Sant Llorenç del Munt, i un al Vapor, Mare de Déu del Carme, Maria Auxiliadora, Salvador Vinyals, Sant Domènec, i Santa Teresa de Jesús. Aquest dimecres també es reincorpora un grup de l'escola La Llar.


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de setembre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


 

 

Participació