Torna la 7mana del Cinema de Terrassa, en «streaming» però més internacional que mai

La tercera edició ve fortament marcada per la Covid i es basa en dues activitats: el concurs One Shot i el Forum de Ciutats Creadores de l'Unesco

La tercera edició de la 7mana del Cinema no comptarà amb activitats presencials.
La tercera edició de la 7mana del Cinema no comptarà amb activitats presencials. | Cinema Catalunya
20 d'octubre del 2020
Terrassa es troba a les portes de la tercera edició de la 7mana del Cinema. Enguany, a causa de la Covid-19, se celebrarà íntegrament en línia, sense actes presencials. Se celebrarà del 20 al 28 d'octubre i girarà entorn a dues propostes: el concurs One Shot i el Forum de Ciutats Creadores de l'Unesco.

Aquest dimecres a la tarda, l'esdeveniment ha estat presentat pel regidor de Projectes Audiovisuals, Pep Forn, el membre de la Taula de l'Audiovisual i Focal Point de la Terrassa City of Film, Jordi Hernández, i el secretari del jurat del certamen internacional de vídeos One Shot Terrassa City of Film, Jordi Escursell.

Per una banda, el certamen recupera el Concurs de Pla Seqüència, celebrat del 2004 al 2012. S'han rebut prop de 1.700 creacions d'un sol pla provinents d'un centenar de països, cinquanta de les quals seran emeses en línia del 20 al 24 d'octubre, cada dia a les 19.30, a través d'aquest enllaç o també per Facebook. El diumenge 25 a la mateixa hora tindrà lloc la gala d'entrega de premis, que es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç.

L'altra activitat que integrarà la 7mana és una trobada virtual entre ciutats que pertanyen a la xarxa de ciutats creatives de la Unesco. Comptarà amb la presència de Bilbao, Granada, Valladolid, Dènia, Sevilla, Terrassa, Llíria i Barcelona i Burgos, i constarà de tres taules rodones sobre el futur i els reptes del sector cinematogràfic en el context de pandèmia. Consulta tota la programació i com seguir-la aquí.