coronavirus

Nova convocatòria d'ajuts a microempreses i autònoms a Vacarisses

Es concedieran microcrèdits als sectors més afectats per la Covid-19

per La torre del Palau , Vacarisses, 21 d'octubre de 2020 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el ple extraordinari de Vacarisses, celebrat aquest dilluns, s'han aprovat les bases reguladores per concedir microcrèdits a microempreses i autònoms afectats per la crisi sanitària actual. El ple s'ha hagut de convocar amb urgència per tal de poder efectuar el pagament dels ajuts el més aviat possible. 

La primera convocatòria de microcrèdits es va fer a finals de maig. Tenint en compte que la pandèmia encara dura i que les mesures imposades perjudiquen al sector de les petites empreses i autònoms, des de l'ajuntament s'ha proposant obrir una nova convocatòria. 


Son microcrèdits reintegrables per fer front a les despeses ocasionades per la crisi de la Covid-19. El pressupost total destinat a aquestes ajudes és de 50.000 euros. Les empreses que ho considerin podran sol·licitar fins a 3.000 euros, que s'hauran de retornar en 4 anys sense interessos. La proposta de l'ajuntament s'ha aprovat per unanimitat. 

Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació