Tot el que has de saber per vacunar-te contra la grip a Terrassa

Coneix els horaris, llocs i dates de la campanya d'enguany a la ciutat

L'Ajuntament ha habilitat equipaments municipals per no col·lapsar centres mèdics.
L'Ajuntament ha habilitat equipaments municipals per no col·lapsar centres mèdics. | XST
Redacció
20 d'octubre del 2020
Actualitzat el 12 de novembre a la 13:17h
Amb la tardor ben entrada i en plena pandèmia, arriba la vacunació de la grip. A Terrassa, amb la intenció de no col·lapsar els centres d'atenció primària i els hospitals, s'han habilitat diversos equipaments per dur a terme una campanya destinada a prevenir contagis del virus en un any marcat per la Covid-19 però on no es poden deixar de banda la resta de malalties estacionals, com és el gas de la grip.

Per vacunar-se a la ciutat no cal presentar la targeta sanitària ni demanar cita prèvia, a excepció de les persones que depenen del CAP Antoni Creus i del CAP Terrassa Est, que sí han de demanar cita prèvia, ja sigui telemàticament o per telèfon, al 937 848 283. Salut recomana la vacuna de la grip a totes aquelles persones de 60 anys o més; persones de menys de 60 anys amb risc de complicacions derivades de la grip; cuidadores d’altres que s’han de vacunar; dones embarassades; i personal de serveis públics essencials.

Qui, on i quan?

Les persones amb el CAP Antoni Creus com a centre referència han d'assistir al Casal de Can Parellada (C/ d'Amèrica, 33), de 9.15 a 13.30 h, de dilluns a divendres i fins l'1 de desembre. S'ha de demanar hora aquí.


Els usuaris dels CAP Rambla, Terrassa Oest i Terrassa Sud estan destinats al Centre Vallaparadís (c/del Castell, 31, planta 3). Hi poden anar de dilluns a divendres, fins el 30 de novembre, de 8.30 a 14 h i de 15 a 19 h.