Detenen tres lladres «in fraganti» a Terrassa, gràcies a la trucada d'una veïna a qui l'intentaven entrar a casa

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs

Els Mossos desarticulen una banda criminal que robava motos.
Els Mossos desarticulen una banda criminal que robava motos. | Mossos
LaTorre
19 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 17:08h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dimecres 14 d'octubre a tres persones com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa en un domicili de Terrassa.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 11:40 h del matí del mateix dia quan la policia van rebre una trucada telefònica d'una dona a qui li estaven forçant la porta del seu domicili mentre ella era dins. 

En un comunicat, el cos policial explica que els agents, que es trobaven a prop, van arribar al lloc ràpidament i, quan van pujar al pis van veure com un home, que es trobava al costat de la porta de la víctima, va intentar fugir en detectar-los. L'home duia uns auriculars a les orelles i es comunicava amb algú altre.

Un cop detingut el presumpte lladre, els agents van rebre la informació que dos homes més havien fugit escales amunt en veure'ls arribar. En aquell moment, l'ascensor es va activar i va començar a baixar fins a la planta baixa de l'immoble. Allà, una altra parella d'agents els van retenir. Ambdós també portaven auriculars a les orelles i tenien una trucada en curs.

Durant l'escorcoll, es van localitzar diversos objectes "d'ús habitual per forçar portes de domicilis", diners en bitllets petits i un rellotge. Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.