successos

La policia intervé en una violenta baralla entre conductors a Terrassa

Els dos implicats circulaven llençant-se objectes, segons va informar un testimoni

per Redacció , 16 d'octubre de 2020 a les 16:13 |
La Policia Municipal de Terrassa ha intervingut a les 0.44 h de la matinada de dijous a divendres, en una baralla entre dos conductors després que un testimoni els informés que dos turismes circulaven llançant-se objectes per les finestres a la confluència dels carrers d'Aneto i del Puigmal.

Segons el mateix informant, els implicats haurien continuat la baralla fins a sortir dels vehicles i començar a barallar-se al carrer, on han fet caure a terra una motocicleta estacionada, per seguidament tornar als seus vehicles i marxar del lloc. Els agents han localitzat un dels cotxes implicats, que presentava danys coincidents amb els ocasionats a un turisme pròxim a la motocicleta que estava a terra.


La patrulla ha realitzat la prova d'alcoholèmia al conductor del turisme localitzat, que ha donat un resultat positiu de 0,31 mg/l. El conductor ha estat traslladat a la Prefectura per efectuar la prova a l'etilòmetre evidencial, amb resultats de 0,36 mg/l i 0,35 mg/l. Finalment, ha estat denunciat per alcoholèmia positiva i per menysprear als agents de l'autoritat.
 

 

Participació