Demanen fins a set anys i mig de presó per a quatre veïns de Terrassa acusats de tràfic de droga i associació il·lícita

El fiscal sosté que els encausats traficaven amb marihuana i haixix des d'un establiment que promovia les propietats naturals del cànnabis

Redacció
14 d'octubre del 2020
Quatre veïns de Terrassa s'asseuen davant del jutge des d'aquest dimecres acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i d'un altre per associació il·lícita. Dos d'ells també s'enfronten a un delicte de tinença d'armes, ja que durant l'escorcoll es va trobar una defensa elèctrica.

Els fets van tenir lloc a la ciutat egarenca el 2013, quan segons el fiscal, els quatre homes van crear una associació que promovia l'ús del cànnabis i les seves propietats naturals. Tres d'aquests l'haurien cofundat amb l'estreta col·laboració d'un quart.

El jutge sosté que des de la seva fundació, els acusats es dedicaven a la venda de marihuana i haixix als consumidors que acudien al local de l'associació. El material provindria d'un cultiu propi que els ara acusats cuidaven. Ara demanen set anys i mig per a dos dels acusats, cinc anys i mig per al tercer acusat i quatre i mig per al quart. El judici s'allargarà fins aquest dijous.