44 classes de 26 escoles de Terrassa es troben en quarantena mentre 37 recuperen l'activitat presencial

La setmana passada va cloure amb 71 grups confinats

26 escoles de Terrassa tenen grups aïllats per casos de Covid-19.
26 escoles de Terrassa tenen grups aïllats per casos de Covid-19. | Arxiu
LaTorre
20 d'octubre del 2020
Actualitzat el 21 d'octubre a les 11:33h
La sisena setmana de curs escolar a Terrassa ha començat amb millors xifres del que ho va fer la cinquena. Aquest dimarts, segons l'Ajuntament de Terrassa, hi ha 44 grups escolars de 26 centres aïllats per casos de Covid-19, mentre que 37 es reincorporen després de la quarantena obligatòria. El divendres passat hi havia 71 classes confinades.

Els grups de secundària que tornen a l'escola són 17: quatre del Montserrat Roig, tres de l'IES Terrassa i el Petit Estel-La Nova, dos a Can Jofresa i Can Roca, i un a les Aimerigues, Jaume Cabré i Vedruna-Vall.

A infantil en són 18: quatre al Bisbat d'Ègara, tres al Cim, dos a l'Enxaneta i l'Abat Marcet, i un a Vapor, Font de l'Alba, França, Josep Ventalló, Pere Viver, Salvador Vinyals i Vedruna-Vall. També es reincorporen dos grups de les escoles bressol municipals Giravolt i Somriures.

D'altra banda, les classes de secundària que continuen confinades són 18: quatre al Montserrat Roig, tres al Cavall Bernat, dos a Can Jofresa, Cingle i Mont Perdut, i un a l'Anna Vilamanyà, El Cim, Petit Estel-La Nova, Sagrat Cor i IES Terrassa.

A infantil i primària n'hi ha 22: tres al Joan XXIII i a Maria Auxiliadora, dos a Sant Llorenç del Munt, Lumen i El Cim, i un a l'Abat Marcet, el Vapor, La Nova Electra, Mare de Déu del Carme, Montserrat, Petit Estel-La Nova, Salvador Vinyals i Galí, Sant Domènec Savio, Santa Teresa de Jesús i Vedruna-Vall. També es troben aïllades dues classes de l'escola bressol Somriures, una a La Lluna i una altra a la Llar.