Detenen dues persones quan intentaven aturar un desnonament a Terrassa

Terrassa Sense Murs denuncia que una de les arrestades, que havia ocupat un pis, es troba en situació de "vulnerabilitat econòmica" i té un nadó de mesos

Comissaria de Districte de Sant Cugat del Vallès
Comissaria de Districte de Sant Cugat del Vallès | Adrià Costa
LaTorre
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:30h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones aquest dimarts al migdia per intentar aturar el desnonament en un habitatge a Terrassa, segons ha informat l'entitat Terrassa Sense Murs a xarxes socials. 

Segons la mateixa entitat, que critica l'actuació de la policia catalana, una de les persones arrestades, en situació de "vulnerabilitat econòmica", havia tombat una porta per aconseguir un sostre on viure amb el seu nadó de mesos, mentre el seu acompanyant "li donava suport" a fora de l'habitatge per evitar que fessin fora a la primera del pis.

L'entitat social ha convocat una concentració, després de conèixer la detenció, a la Comissaria de Mossos d'Esquadra de Terrassa per protestar contra una actuació policial que no recolzen. Passades les dues del migdia asseguraven que necessitaven suport a partir d'aleshores "i durant tota la tarda" per reclamar l'alliberament dels detinguts.

Hi haurà ampliació.