L'Ajuntament rep una donació de 220.000 mascaretes, que repartirà gratuïtament entre col·lectius vulnerables

L'alcalde Jordi Ballart anuncia que se'n beneficiaran principalment la gent gran i persones amb pocs recursos o amb capacitats diverses

La delegació municipal i els representants de l'empresa donant, durant l'entrega del material.
La delegació municipal i els representants de l'empresa donant, durant l'entrega del material. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
09 d'octubre del 2020
L'Ajuntament de Terrassa repartirà gratuïtament 220.000 mascaretes entre col·lectius vulnerables de la ciutat. Així ho ha anunciat l'alcalde, Jordi Ballart, després de rebre el material, aquest divendres el matí, en forma de donació per part de l'empresa egarenca Hans Biomed-Skymedic.

Una delegació del govern municipal composta pel mateix batlle, la regidora de Salut, Mònica Polo, i el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Isaac Albert, ha visitat la seu de la companyia, on l'ha rebut el seu president, el gerent i el CEO. Ballart ha agraït als responsables de l'empresa la donació, «el teixit econòmic terrassenc té una alta responsabilitat social corporativa i així ho està demostrant en moments difícils com els que estem vivint amb la pandèmia de la Covid-19».
 

El CEO i el president de Hans Biomed mostren un lot de la donació a Jordi Ballart i Isaac Albert. Foto: Ajuntament de Terrassa


Mesos enrere, Hans Biomed ja va donar 3.700 testos serològics a la ciutat, que es van destinar a persones que treballen amb col·lectius vulnerables. Ara, aquesta nova donació seguirà el mateix camí i serà distribuïda entre gent gran, persones amb pocs recursos i persones amb capacitats diverses. Serveis Socials en coordinarà el repartiment.
Aquesta nova donació se suma a l'estoc d'un milió de mascaretes adquirit per l'Ajuntament durant la primera onada i a les 90.000 que van arribar a la ciutat de part de la Subdelegació del Govern a Catalunya i s’han destinat a la protecció dels treballadors i treballadores dels serveis municipals.