Ja són 67 els grups escolars de Terrassa confinats després d'un nou repunt

En dos dies s'han tancat 25 classes i tres s'han reincorporat

Redacció
09 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:19h
67 classes d'escoles i instituts de Terrassa es troben confinades per casos de Covid-19 a l'aula. Són 10 més que aquest dijous, en què la xifra se situava en 57, i 25 més que dimecres, en què n'hi havia 42. Segons Educació, la mesura afecta almenys 1.447 alumnes i professors de 30 centres escolars de la ciutat.

A secundària hi ha 37 grups confinats: sis a Can Jofresa, quatre al Blanxart, tres a Santa Eulàlia i l'IES Terrassa, dos al Cavall Bernat, Creixen i Montserrat Roig, i un a Les Aimerigues, Cingle, El Cim, l'Escola Pia, Joaquima de Vedruna, Mare de Déu del Carme, Nicolau Copèrnic, Pere Viver, Petit Estel-La Nova, Torre del Palau i Vedruna-Vall.

A infantil i primària, el nombre d'aules tancades se situa en 25: n'hi ha tres a l'Abat Marcet, dues a Gresol, Escola Pia, El Cim, Mare de Déu del Carme, Roc Alabern, Ramón y Cajal i Escola França, i un grup a La Nova Electra, Les Arenes, Ponent, Roser Capdevila, Salvador Vinyals, El Vallès, Font de l'Alba i Tecnos.

D'altra banda, hi ha tres grups d'educació especial a l'escola Crespinell: dos a secundària i un altre a Formació Laboral. Dues escoles bressol municipals, la Somriures i la Llar, tenen un grup tancat cada una. Cal destacar que en les últimes hores s'han reincorporat a l'activitat presencial, després de la quarantena, dos grups de l'Agustí Bartra.